Home » Vraag & Antwoord

Vraag & Antwoord

Wat is de levertijd?

De levertijd is gemiddeld 1-3 werkdagen. Ik streef ernaar om de bestellingen zo snel mogelijk te verzenden als je bestelling is geplaatst. Plaats je een bestelling in het weekend? Dan kan het langer duren voordat jouw bestelling bij je is. Bestel je voor 16.00uur? Dan doe ik mijn uiterste best om het dezelfde dag nog te verzenden.

Er is al enige tijd verstreken maar ik heb mijn proefjes nog niet ontvangen. Wat nu?

Mocht het zo zijn dat je de proefjes nog niet hebt ontvangen na 3-5 werkdagen (maandag is bij PostNL geen werkdag), neem dan even contact met mij op. We kijken dan samen naar een oplossing. 

Wat zijn de verzendkosten?

Ik verzend de proefjes met Post-NL. Om het voor jullie, de klant, aantrekkelijk te houden houd ik een vast verzendtarief aan van 4,-, ongeacht de grootte van het pakket. Woon je in België en wil je ook graag testen? Dan geldt er een tarief van 13,-. Het is ook mogelijk om je bestelling op te halen in Hoorn (NH)! Stuur mij dan een bericht op Facebook of Instagram, dan maken we een afspraak. 

Kan ik de proefjes terugsturen?

Wegens hygiëne kunnen de proefjes helaas niet teruggestuurd worden.

Ik heb het verkeerde adres ingevuld, wat nu?

Het kan voorkomen dat je per ongeluk het verkeerde adres invult, stuur mij zo snel mogelijk een bericht als dit is gebeurd. Ik zal dan mijn best doen om het pakket alsnog op het goede adres te laten aankomen.